Salta trampolin TEST 2024

Salta trampolinSalta er en kendt producent af trampoliner til både store og små børn. De laver modeller i høj kvalitet til ret overkommelige priser, hvilket har gjort dem populære i Norden.

Salta trampoliner møder alle de standardmæssige europæiske sikkerhedskrav, og så kommer de i diskrete og flotte designs.

Uanset aldersgruppe, budget eller smag kan du uden tvivl finde den bedste Salta trampolin til dit behov.

Salta trampoliner kan erhverves for en overkommelig pris sammenlignet med de populære BERG trampoliner.

Du kan vælge imellem en rund eller en rektangulær form. Den runde er blødere og trækker dig ind mod midten. Den rektangulære giver en større hoppeoverflade og er mere stabil grundet sine separate fjedre. Derfor kan en rund Salta trampolin være rigtig god til mindre børn, mens en rektangulær er god til de lidt ældre gymnastikinteresserede.

Salta laver trampoliner i både små, mellem og store størrelser, og du kan få dem som både nedgravede og fritstående trampoliner. Sidst men ikke mindst spænder udvalget fra de helt professionelle til de mere fritidsegnede.

Her giver vi dig en guide og opridser nogle Salta trampolin test favoritter.

Vores 3 favorit Salta trampoliner

Bedst Til Prisen

Salta Premium Black Edition ø427 cm

Billigste valg

Salta Premium Black Edition ø366cm

Bedst i test

Salta First Class trampolin sort ø366 cm

Indholdsfortegnelse

  De 6 bedste Salta trampoliner

  Vi har lagt vægt på at vælge noget for enhver smag! Derfor kommer her 6 forskellige Salta trampoliner med hver deres fordele. Nogle kan tage en højere maksimalvægt, mens andre er mere sikre, fordi de er meget tæt på jordoverfladen.

  Alle sammen (på nær den sidste) er havetrampoliner – det vil sige til udendørs brug. Bemærk at inground og flatground modellerne kræver en dags gravearbejde. Til gengæld bliver de, hvor de er, og er nemmere og sikrere i det lange løb.

  Du kan både finde en perfekt trampolin til den lille og den store have. Husk at der skal være lidt ekstra plads rundt om hoppedugen, og at området skal være ryddet.

  Salta trampoliner er gode for begyndere, og der vil ofte medfølge et sikkerhedsnet. Hvis ikke, bør du overveje at tilkøbe det separat. Det forhindrer nemlig grimme fald og giver megen tryghed.

  Når du skal vurdere din Salta trampolin, så kig efter følgende parametre:

  • Form.
  • Størrelse og maksvægt.
  • Sikkerhedsnet.
  • Pris.
  • Rust- og UV-beskyttelse.
  • Tykkelse på kantpolstring.

  Salta Premium Black Edition ø427 cm

  Fordele:

  • Prisen
  • God størrelse (ø427 cm)
  • Sikkerhedsnet medfølger
  • Op til 150 kg. brugervægt

  Ulemper:

  • Stige medfølger ikke

  En fremragende mulighed er den 427cm. store og runde Salta Premium Black Edition. Den er både robust og sjov for børn at hoppe rundt på. En allround kvalitetstrampolin for hele familien, kunne man godt kalde den.

  Designet er simpelt og smagfuldt med en sort farve. Den galvaniserede stålramme er robust, og fjedrene er ekstra holdbare. De er lavet med en speciel form, som gør, at du kan hoppe ekstra højt på dugen.

  Du får selvfølgelig et sikkerhedsnet med til denne Salta trampolin. Det er højt og dækker tæt hele vejen rundt. Nettet har en smart åbning med en kraftig lynlås, så du nemt kan komme ind og ud. Samtidig er indgangen sluttet tæt til, så der ikke er nogen som helst risiko for at falde ud under hop.

  Salta trampolinen her har alt, hvad en familie kan drømme om. Og så ligger prisen i den absolut budgetvenlige ende.

  Salta Premium Ground ø427 cm nedgravningstrampolin

  Fordele:

  • Nedgravet model = ekstra sikkerhed
  • Sikkerhedsnet medfølger
  • God størrelse (ø 427cm)

  Ulemper:

  • Gravearbejde
  • Koster lidt mere end den fritstående

  Leder du i stedet efter en nedgravet trampolin, så kommer her en god Salta trampolin til nedgravning.

  Formen er rund og har en diameter på 427 cm., hvilket ligger i den højere ende rent størrelsesmæssigt. Hoppedugen kan tage en maks. belastning på 150 kilo, så både børn og voksne kan benytte trampolinen.

  Der er mange fordele ved en inground trampolin. Den vigtigste er sikkerhed, da børnene ikke kan falde så langt. Salta ligger dog stor vægt på tryghed, og derfor kommer også denne Excellent trampolin med sikkerhedsnet.

  Funktionelt er der tænkt over tingene. Du behøver nemlig ikke grave så stort et hul, og derfor er denne Salta trampolin 427 cm ekstra nem at sætte op. Spar tid og kræfter og brug dem på at hoppe i stedet!

  Hoppedugen er lavet med god ventilation, hvilket giver mulighed for større spring. Kantmåtten er diskret sort og måler 34. cm. i bredden og 25 mm. i tykkelsen.

  Salta First Class antracit ø427 cm med sikkerhedsnet

  Fordele:

  • Materialer i højeste kvalitet
  • God størrelse (ø 427cm)
  • Maks brugervægt på hele 180 kg!
  • Sikkerhedsnet medfølger
  • Stige medfølger

  Ulemper:

  • Prisen

  Denne First Class Salta trampolin 427 cm er meget solgt over de senere år.

  Den har ekstra gode fjedre, som er guldfarvede, dobbelt koniske og galvaniserede. Det betyder, at de er ekstra godt beskyttede mod vind og vejr. Der er 96 af dem, så du får en super god (og høj) hoppeoplevelse.

  Den pulverlakerede ramme er ekstra tyk og solid. Da trampolinen er fritstående, er det meget vigtigt med stabilitet under hop. Det har Salta i den grad sørget for her, hvor du fastgør den øverste ramme med den nederste, så ingen af dem kan bevæge sig.

  Kantmåtten er produceret med en tykkelse på 30 mm. og en bredde på 38. cm. Kigger man på trampoliner generelt, ligger det over gennemsnittet. Derfor klarer First Class udgaven det også godt i enhver Salta trampolin anmeldelse.

  Sikkerhedsnet medfølger og er spændt ud på en topring i fiberglas foroven. Nettet er – ligesom kantpolstringen – UV-beskyttet, så du skal ikke bekymre dig om slid de første mange år.

  Foruden net kommer trampolinen med både stige, cover og stormsikringssæt. Så er det svært at få meget mere for pengene!

  Firkantet Salta trampolin premium 244 x 396 cm

  Fordele:

  • Materialer i højeste kvalitet
  • God til tricks pga. formen
  • Maks brugervægt på hele 150 kg!
  • Sikkerhedsnet medfølger
  • Stige medfølger

  Ulemper:

  • Prisen

  Leder du i stedet efter en firkantet trampolin, der giver maksimal opdrift? Så overvej Premium Salta trampolin i firkantet form.

  Her arbejder de i alt 84 guldfarvede og koniske fjedre separat, så hoppedugen følges lige fast hele vejen rundt. Det gør en kæmpe forskel, hvis du for eksempel skal øve spring fra den ene til den anden side.

  Trampolinen her er ekstra vejrbestandig, så den holder til både storm, regn og sne. Du får selvfølgelig et cover med, så du kan dække den når som helst.

  Der medfølger desuden en stige og et sikkerhedsnet. Sikkerhedsnettet monteres nemt i toppen, og det er ekstra højt.

  De fire ben er standhaftige og rokker sig ikke under hop. Du kan forvente en lang og god levetid for Premium modellen.

  Den har en bred kantpolstring på 34 cm., som afskærmer fødderne fuldstændig fra fjedrene underneden. Der er tænkt på alle detaljer her, og du får meget kvalitet for pengene.

  Salta trampolin til nedgravning (Excellent ground ø366 cm)

  Fordele:

  • Billig trampolin
  • Nedgravet model = ekstra sikkerhed
  • Maks brugervægt på hele 150 kg!

  Ulemper:

  • Sikkerhedsnet medfølger ikke
  • Gravearbejde

  En simpel og god Salta trampolin, der indbyder til leg og grin. Den er nedgravet og nem at komme op på direkte fra jorden.

  Størrelsen er god med en diameter på 366 cm. på den bløde hoppdug, der har en rund form. Kantpolstringen er lavet i diskret sort, så visuelt skæmmer trampolinen ikke i den flotte have.

  Salta Excellent Sport Inground har en kantmåtte på 46 cm., hvilket giver god beskyttelse hele vejen rundt.

  Det her er den bedste Salta trampolin til dig, der ønsker nem opsætning, gode fjedre, en solid polstring og ikke alle mulige ekstra egenskaber.

  De 72 fjedre er flotte guldfarvede og koniske, og de skal nok holde sig smukke gennem flere sæsoner.

  Salta har sørget for god ventilation gennem hoppedugen, hvilket gør det nemmere at hoppe højt. På trampolinen kan I få mange sjove og uforpligtende timer til at gå ude i det fri.

  Salta junior trampolin ø140 cm

  Fordele:

  • Billig trampolin
  • Perfekt til de mindste børn
  • Kan bruges indendørs og udendørs
  • Nem at flytte

  Ulemper:

  • Kun til de helt små
  • Maks 35 kg

  Til de helt små kommer her en både billig og ekstremt sikker Salta trampolin!

  Med en diameter på 140 cm. er Salta Junior trampolinen i begrænset størrelse. Det passer fint til familiens yngre familiemedlemmer på under 35 kilo. Her er det vigtigt, at både de og forældrene føler sig trygge ved brug af trampolinen.

  Beskyttelsesniveauet ved denne Salta junior trampolin er meget højt. Den har et beskyttende og proportionelt set meget højt sikkerhedsnet samt en ekstra tyk kantpolstring. Ingen fare for at falde udenfor eller komme i karambolage med fjedrene!

  Salta har brugt meget elastiske fjedre, som er lydløse. Du bliver derfor ikke genereret af knirkelyde under brug.

  En af denne Salta trampolins helt store forcer er, at den nemt kan flyttes. Tag den i brug både udenfor og indendørs.

  Den begrænsede diameter gør, at den fint kan stå indenfor om vinter og efterår, hvor det ikke er så attraktivt at hoppe under åben himmel.

  Hvorfor vælge en Salta trampolin?

  Det helt oplagte svar er pris. Salta trampoliner ligger nemlig lidt under det generelle niveau for kvalitetstrampoliner. Samtidig viser Salta trampolin test, at producenten laver trampoliner af god og gennemtestet kvalitet.

  Du får altså nogle detaljer som galvaniserede og koniske fjedre, UV-beskyttet og ekstra tyk kantpolstring og ikke mindst gode sikkerhedsnet, som ikke nødvendigvis medfølger ved andre billigere trampolinmærker.

  Du kan godt forvente, at din Salta trampolin holder længe. Som køber har du gode garantier samtidig med, at du slipper for at betale en bondegård.

  Salta har desuden gjort det rigtig nemt at finde drømmetrampolinen. Du kan nemlige sortere efter form, størrelse, model og grad af kvalitet og pris (standard, avanceret eller professionel). På den måde er det nemt at navigere som forbruger. Især hvis du skal købe Salta trampolinen som en fødselsdagsgave eller til jul. Du kan tilkøbe og erstatte alle trampolindele.

  Sidst men ikke mindst, så er førende danske forhandlere som Abilica begyndt at have Salta i deres sortiment. Det er et kvalitetsstempel i sig selv.

  Hvilke modeller har Salta?

  Salta har et bredt udvalg, som er inddelt tre kategorier. Standard er rigtig god til børnefamilien, og den ligger lavest i pris. Avanceret er lidt dyrere og giver et excellent spring og større opdrift. De professionelle er ekstra gode til gymnastik og håndstand, og her får du ultragode materialer. De kåres ofte som vindere i diverse Salta trampolin tests.

  De følgende trampoliner er alle sorteret i kategorier, og der er bestemt lidt for enhver smag. Uanset om du er til en indendørs fitness trampolin eller en udendørs havetrampolin!

  Salta Comfort Edition

  En rigtig god og fritstående standard trampolin, som kan fås i både rund og rektangulær form. Størrelsesmæssigt går den fra 214 cm. til en Salta trampolin 366 cm. Kantpolstringen kommer i grøn eller sort, som blender ind med det grønne miljø udenfor. Salta Comfort Edition har et godt sikkerhedsnet. En god begyndertrampolin.

  Salta Combo

  En stærk trampolin der fås i mange forskellige størrelser. Du kan få den helt ned til 183 cm. og op til hele 427 cm. Også her er farven sort og grøn, og du kan vælge både rektangulær eller rund. Hoppedugen er ekstra stærk, så du kan komme højt op. Salta trampolin Combo udgaven er derfor god til let øvede.

  Salta Premium Black Edition

  Salta Premium Black Edition er en avanceret model med et moderne look. Den fås i et væld af størrelser og to former. Hoppeoplevelsen her er helt sublim takket være de mange og kraftfulde fjedre. Den kommer med et højt og tætsluttet sikkerhedsnet. Rammen er meget solid og behandlet, så den holder længe.

  Salta First Class

  Denne First Class Salta trampolin er virkelig luksus! Den er velegnet til professionel brug og kommer som både rund og rektangulær udgave. Alle materialerne er af højeste kvalitet. Du kan få den i fire forskellige størrelser – fra 251 cm. til 427 cm. De tykke og galvaniserede rør sikrer maksimal stabilitet. Det her er en rigtig Salta trampolin test vinder.

  Salta Comfort Edition Ground

  Leder du efter en nedgravet Salta trampolin, så er Comfort Edition Ground et godt bud. Den fås med grøn og sort kantpolstring, som er tyk og beskyttende. Det smalle design gør trampolinen god at have i små såvel som større haver. Med en højde på kun 20 cm. over græsniveau samt et medfølgende sikkerhedsnet, så er sikkerheden helt i top!

  Salta Premium Ground

  Du får en rigtig god hoppekvalitet med denne inground Salta trampolin Premium Ground. Den fylder næsten ingenting, og du kan vælge enten firkantet eller rund form. Hoppedugen er designet med ekstra god ventilation, så der er bedre opdrift. Overvej at tilkøbe et sikkerhedsnet til børnene. Premium Ground har en maksimalvægt på 120 kilo.

  Salta Royal Baseground

  Denne nedgravede Salta trampolin til haven er ret så innovativ! Det er en flatground model, så den flugter fuldstændigt med græsset. Den har et patenteret ventilationssystem, som er helt unikt. Det giver ekstremt høje hop. Få Royal Baseground både i firkantet og rund version samt fem størrelser. Rammen er dobbelt behandlet for at undgå rust.

  Salta Fitness

  En professionel fitness trampolin. Den kommer med en holdestang, som er nem at justere. Farven er enten en flot grøn eller orange. Du kan træne både udendørs og indendørs på denne sekskantede hoppedug, som giver godt med modspil og stabilitet under hop. Salta Fitness er perfekt at træne jumping fitness på og komme i form!

  De bedste trampolin mærker

  Flere af ovennævnte modeller har vundet diverse Salta trampolin tests gennem de senere år. Salta er generelt en favorit blandt danske købere, som vægter en stærk sammenhæng mellem pris og kvalitet.

  De eneste to producenter, der ligger niveauet over Salta, er henholdsvis JumpMaster trampoliner og BERG trampoliner. Begge er kendte for deres unikke designs, som er både rustbehandlede, UV-behandlede og gennemtestede.

  Du kan typisk få trampoliner i lidt større størrelser (som 500 cm.) og i både rund, firkantet, oval og rektangulær form. Specielt den ovale form er populær, fordi den kombinerer blødhed og fasthed på én og samme tid.

  Desuden får du som køber rigtig gode garantier ved køb af de to. BERG giver eksempelvis over ti års garanti på rammen nogle gange. Prismæssigt ligger Salta trampoliner lidt under BERG og på cirka samme prisniveau som Jumpmaster. Til gengæld ligger de over andre mærker som EXIT eller MyHood.

  FAQ

  Hvilken Salta trampolin er bedst?

  Salta trampoliner til professionelt brug ligger i top. Både Salta First Class og Salta Baseground fremhæves på grund af deres innovative designs og gode lufttilstrømning i hoppedugen. En anden populær model er Salta Premium Black Edition, som kommer med et stort sikkerhedsnet. Alle disse fremhæves i Salta trampolin tests.

  Hvad koster en Salta trampolin?

  Prisen på din nye Salta trampolin afhænger af størrelse, og hvorvidt den er mest anvendelig til professionelt, avanceret eller fritidsbrug. Generelt ligger trampoliner på omkring en 3000 - 5000 kroner, men de helt små børneudgaver fås til under 1000 kroner. Bemærk at Salta ofte inkluderer både sikkerhedsnet, cover og stige.