Lille Trampolin

pige hopper på en lille trampolinMange tror, at en trampolin skal være udstyret med en stor hoppedug, hvis den skal være god. Det er dog ikke tilfældet. Du kan sagtens finde en lille trampolin, der giver en god hoppeoplevelse.

Dette gør sig gældende, hvad end formålet med trampolinen er, at den skal bruges af børn, til fitness eller derimod blot til leg og akrobatik i haven.

De små trampoliner findes i mange varianter og fremstilles med mange formål.

Herunder finder du anbefalinger af tre forskellige små trampoliner:

 • en mini trampolin til børn
 • en trampolin egnet til fitness
 • en lille trampolin.

Det er ikke ensbetydende med, at de nedenstående produktanbefalinger bør byde på noget, der matcher ethvert behov.

Indholdsfortegnelse

  Lille trampolin til haven

  lille BERG Favorit 200 Grå inkl Comfort sikkerhedsnetDenne trampolin er en kende større end de to modeller beskrevet nedenunder. Talent-trampolinen fra BERG er en yderst prisgunstig havetrampolin, der egner sig særligt godt til yngre børn og små haver. BERG er kendt for ikke at gå på kompromis med sikkerheden – og det er heller ikke tilfældet her. Kantpolstingen har en tykkelse på hele 20 mm.

  Rammen er fremstillet i galvaniseret stål. Derfor er den modstandsdygtig over for både rust samt vind og vejr. Selve hoppedugen er UV-beskyttet, så den ikke beskadiges af solens stråler. Vær dog opmærksom på, at den maksimale brugervægt lyder på 50 kg. Derfor anbefales den kun til yngre børn – i andre tilfælde er en større model nødvendig.

  Du kan også finde en billig BERG Talent inground på 200 cm til nedgravning, der kun koster 2659 kr. Du kan se trampolinen til nedgravning på dette link.

  Lille trampolin til træning

  lille trampolin til fitnessAbilica BounceUp sikrer en både underholdende og hård hjemmetræning. At dyrke Jumping Fitness er både sundt og vanedannende. Træningssessionen giver hård træning af det meste af kroppen på underholdende vis, hvorfor det har vundet stort indpas hos danskerne. Samtidig er det en skånsom træning mod såvel led som sener.

  Det medfølgende håndtag kan justeres i højden. Derfor kan det nemt tilpasses den enkelte bruger. Det kan dog også afmonteres, hvis du ønsker at styrke din balance. Trampolinen har en diameter på 128 cm., ligesom de fleste andre fitnesstrampoliner. Dens samlede vægt på 11 kg. bevidner om en høj kvalitet, hvorfor maks. brugervægt er 130 kg.

  Med denne fitnesstrampolin er du ét skridt tættere på, at komme i topform. Her er stort set hele kroppen i bevægelsen, hvilket gavner både kondition, vægttab og generel sundhed. Det er dog særligt benene, der bliver udfordret og trænet.

  Lille indendørs trampolin til børn

  lille indendørs trampolinSmart og praktisk trampolin, der egner sig til brug indendørs og udendørs. Leder du efter en lille trampolin til børn, så er dette – uden tvivl – et oplagt valg.

  Den har en diameter på 140 cm, så den fylder ikke særligt meget. En meget prisvenlig trampolin for de mindste på cirka 3-5 år. Denne Salta trampolin er udstyret med 30 elastiske fjedre, hvilket gør at den er næsten lydløs. De mange fjedre gør samtidig også at trampolinen giver en god hoppeoplevelse.

  Stålrammen er omgivet af skum og kantmåtte, hvilket giver ekstra beskyttelse for småbørn. Sikkerhedsnettet gør også at de små bliver på trampolinen. Der er lynlås i nettet, så det er nemt at komme ud.

  Fordelen ved denne trampolin er, at den med fordel kan bruges inde i stuen eller på børneværelset, og når sommeren rammer Danmark, så kan den også holde til at stå udendørs.

  Med en vægt på 35 kg., er den yderst holdbar for de mindste, men samtidig også overskuelig at bære udendørs

  Du kan også finde andre Salta trampoliner, hvis du er på udkig efter en havetrampolin til de lidt større børn.