Lille Trampolin

pige hopper på en lille trampolinMange tror, at en trampolin skal være udstyret med en stor hoppedug, hvis den skal være god. Det er dog ikke tilfældet. Du kan sagtens finde en lille trampolin, der giver en god hoppeoplevelse.

Dette gør sig gældende, hvad end formålet med trampolinen er, at den skal bruges af børn, til fitness eller derimod blot til leg og akrobatik i haven.

De små trampoliner findes i mange varianter og fremstilles med mange formål.

Herunder finder du anbefalinger af tre forskellige små trampoliner:

  • en mini trampolin til børn
  • en trampolin egnet til fitness
  • en lille havetrampolin.

Det er ikke ensbetydende med, at de nedenstående produktanbefalinger bør byde på noget, der matcher ethvert behov.

Lille indendørs trampolin til børn

sød pige på lille indendørs trampolinSmart og praktisk trampolin, der egner sig til brug indendørs. Leder du efter en lille trampolin til børn, så er dette – uden tvivl – et oplagt valg. Den er pladsbesparende og kan tilmed klappes sammen. Derfor kan den nemt stilles væk, hvis ikke du ønsker, at den står fremme. I udfaldet tilstand måler den 122 cm. i diameter, hvilket er en fin størrelse.

Stellet byder på solide stålben med gummifødder, der giver ekstra stabilitet. Hoppedugen er monteret på stellet med hele 44 fjedre på v-formede hægter. Det giver ikke blot en højere sikkerhed, men også et bedre spring. Over både fjedre og ramme er der monteret en blå beskyttelseskant, der beskytter i tilfælde af, at man hopper for langt ud.

Hoppedugen er fremstillet af permatron polypropylen, som er et yderst holdbart materiale. Sammen de dobbelte syninger sikrer dette en høj kvalitet – og derfor også en lang levetid. I og med, at den er foldbar, så er den også transportabel. Den kan derfor tages med i sommerhus, i parken eller på familietur.

Lille trampolin til træning

lille trampolin til fitnessHammer Cross Jumper sikrer en både underholdende og hård hjemmetræning. At dyrke Jumping Fitness er både sundt og vanedannende. Træningssessionen giver hård træning af det meste af kroppen på underholdende vis, hvorfor det har vundet stort indpas hos danskerne. Samtidig er det en skånsom træning mod såvel led som sener.

Det medfølgende håndtag kan justeres i højden. Derfor kan det nemt tilpasses den enkelte bruger. Det kan dog også afmonteres, hvis du ønsker at styrke din balance. Trampolinen har en diameter på 120 cm., ligesom de fleste andre fitnesstrampoliner. Dens samlede vægt på 12 kg. bevidner om en høj kvalitet, hvorfor maks. brugervægt er 130 kg.

Med denne fitnesstrampolin er du ét skridt tættere på, at komme i topform. Her er stort set hele kroppen i bevægelsen, hvilket gavner både kondition, vægttab og generel sundhed. Det er dog særligt benene, der bliver udfordret og trænet.

Lille trampolin til haven

BERG Talent 180 cm inkl Comfort sikkerhedsnetDenne trampolin er en kende større end de to modeller beskrevet herover. Talent-trampolinen fra BERG er en yderst prisgunstig havetrampolin, der egner sig særligt godt til yngre børn og små haver. BERG er kendt for ikke at gå på kompromis med sikkerheden – og det er heller ikke tilfældet her. Kantpolstingen har en tykkelse på hele 17 mm.

Rammen er fremstillet i galvaniseret stål. Derfor er den modstandsdygtig over for både rust samt vind og vejr. Selve hoppedugen er UV-beskyttet, så den ikke beskadiges af solens stråler. Vær dog opmærksom på, at den maksimale brugervægt lyder på 50 kg. Derfor anbefales den kun til yngre børn – i andre tilfælde er en større model nødvendig.

Talent InGround er konstrueret til nedgravning. Derfor skal der graves ud til placering af trampolinen. Det gøres med følgende dimensioner:

  • 140 cm. i diameter
  • Minimum 55 cm. i dybde
  • Diameteren på trampolinen er målt inkl. kantpolstring, hvorfor hoppedugens faktiske størrelse er en kende mindre end dette.

Læs også...