Firkantet trampolin - Test af de bedste firkantede havetrampoliner 2024

firkantet trampolin - markedets bedste firkantede trampolinerDen firkantede trampolin er en fremragende måde at komme i form på. Og så er den sjov for både børn og voksne. Selvom der også findes indendørs trampoliner, så bruger de fleste den udendørs.

Den firkantede trampolin har en stor hoppeflade, som giver masser af plads til spring. Inden du køber din nye aflange trampolin, kan det være godt at sætte sig ind i det basale:

 • Hvor stor skal den være?
 • Skal den være med sikkerhedsnet?
 • Skal det være en fritstående eller firkantet trampolin til nedgravning?
 • Hvad er priserne på det danske marked lige nu?

Du kan både hoppe alene på trampolinen eller sammen med andre. Det er en rigtig god måde at få rørt sig i det fri, og så er den hyggelig at have stående i haven. Den vil helt sikkert også være et hit hos især mindreårige gæster.

BEDST TIL PRISEN

BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Fordele:

 • Meget trampolin for pengene.
 • Sikkerhedsnet følger med.
 • Størrelse: 330 x 220 x 90 cm
 • Maks brugervægt: 100 kg.

BEDST TIL PRISEN (Inground)

BERG Ultim Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet

Fordele:

 • Meget trampolin for pengene.
 • Nedgravet = Ekstra sikkerhed
 • Sikkerhedsnet følger med.
 • Størrelse: 330 x 220 x 90 cm
 • Maks brugervægt: 100 kg.
Indholdsfortegnelse

  Nedenfor guider vi dig igennem de grundlæggende fakta om havetrampoliner og giver dig et godt købsoverblik. Vi forklarer også, hvorfor en trampolin træner ikke bare benene men faktisk nærmest alle kroppens muskler. Vil du tabe dig eller bare styrke kroppen i en tid med meget stillesiddende arbejde? Så kan trampolinen blive din nye bedste ven!

  Her er de bedste firkantede trampoliner

  Nettet kan nogle gange være en jungle at shoppe i. Derfor har vi gjort os den ulejlighed at samle de bedste bud på en god og billig firkantet trampolin. Der er selvfølgelig lagt vægt på prisbesparelse samtidig med, at det er modeller af solid kvalitet. Vi har opdateret siden med de bedste tilbud lige nu på både rektangulære og firkantede trampoliner.

  Alle forhandles af en pålidelig tjenesteudbyder, som du tryg kan handle ved. Vi har lagt vægt på diversitet i udvalget af firkantede trampoliner, så der er forskellige typer. Nogle egner sig ekstra godt til benhård træning, mens der ved andre er skruet ekstra op for sikkerhedsforanstaltningerne. Andre er gode til flere personer, mens en fjerde gruppe er perfekte til solohop.

  Orientér dig her og på forhånd god hoppelyst!

  De 3 bedste firkantede med ben

  Den stående trampolin er den klassiske og løftede model. Den er nem både at samle og flytte rundt i haven. Det giver øget fleksibilitet, hvis man eksempelvis skal holde havefest og pakke trampolinen væk af og til. På den måde kan man også nemmere afmontere den om efterår og vinter, når det gode hoppevejr forsvinder.

  Her kommer tre rigtig gode trampoliner fra BERG, som er absolut førende på markedet herhjemme. Vi har valgt forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. Alle er garanteret høj kvalitet, lang holdbarhed og sikkerhed. De føres af Abilica, som er en af de største forhandlere af privat hjemmetræningsudstyr til danskerne.

  BERG Ultim Champion 330 på ben (Bedst til prisen)

  BERG Ultim Champion 330 Sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

  Med sin pladsbesparende størrelse er Ultim Champion perfekt til den lille eller mellemstore haveejer! Den har et af de nyeste og mest avancerede designs af hoppedug. Airflow hoppedugen gør, at der kommer op til dobbelt så meget luft igennem ved brug.

  Det betyder i praksis, at du kan hoppe meget nemmere, da modstanden sænkes. Du kommer derfor højere op og kan avancere dine spring mere. Inkluderet i prisen er et Deluxe sikkerhedsnet, som sørger for, at du eller dine børn ikke kan falde udenfor og komme til skade. På den måde kan man sikkert ”gå hoppeamok” på trampolinen.

  BERG bruger nogle helt specielle fjedre af høj kvalitet. De hedder GoldSpring, og de gør hoppet mere lækkert. Ultim Champion 330 er en rigtig god allround model. Den har en tyk kantpolstring på 30 mm, så du ikke skal bekymre dig om at hoppe ind i kanten eller de yderste fjedre. Den er hævet 90 centimeter over jorden. Tilkøb derfor gerne en stige, hvis de allermindste skal bruge den.

  Specifikationer for BERG Ultim Champion 330

  • Inklusiv sikkerhedsnet.
  • Størrelse: 330 x 220 x 90 cm.
  • vægt 100 kilo.

  BERG Ultim Favorit 280 (God og billig til mindre børn)

  BERG Ultim Favorit 280 (Lille)Er du på udkig efter en lille men yderst funktionel firkantet trampolin, så har BERG lavet denne favoritmodel. Den måler 280 x 190 centimeter og kan frit placeres, hvor du ønsker i haven. Mens to små børn godt kan hoppe sammen, egner trampolinen sig til brug af én voksen. De lange kvalitetsfjedre sikrer den bedst mulige hoppeoplevelse. Der medfølger et sikkerhedsnet, hvilket gør den godt at træne fitness og akrobatiske spring på.

  Det giver lidt mere ro i maven at vide, at man ikke kan falde ud. Modellen her har en kantpolstring på 20 mm., hvilket er meget - relativt til trampolinens diameter. Du kan selv vælge, om polstringen skal være sort, grøn eller grå. Her er der en maksimal belastning på 70 kilo.

  BERG har tænkt på flere detaljer, der gør, at trampolinen kan holde længe. For eksempel har de galvaniseret fjedrene, som derfor er mere modstandsdygtige over for rustdannelse.

  Specifikationer for BERG Ultim Favorit 280

  • Inklusiv sikkerhedsnet.
  • Størrelse: 280 x 90 cm.
  • vægt 70 kilo.

  Video af BERG ultim Favorit 280

  BERG Ultim Champion 410 Grøn (Størst og bedst)

  BERG Ultim Champion 410 Grøn (Størst og bedst)Med Deluxe XL-modellen er der dømt hoppeluksus for alle pengene! For ikke at tale om plads. Med en overflade på hele 410 x 250 centimeter er der godt med rum at træne og lege på. I tillæg til Bergs kvalitetsfjedre GoldSpring og den gode AirFlow hoppedug, der tillader højere og bedre hop, så har denne udgave nogle rigtig lækre detaljer.

  Det medfølgende sikkerhedsnet er hele 40 centimeter højere end den normale standard. Det giver selvsagt 100 procent optimal sikkerhed, selv når hoppes ekstra højt. Selve nettet har en rigtig smart åbning, som gør det nemt bruge uden, at man risikerer at falde igennem den ved et uheld. Trampolinens stolper er let bøjet af, og det gør, at du ikke risikerer at slå dig på dem under brug.

  Denne her firkantet trampolin kan tage 120 kilo, og den vil være et sikkert og langtidsholdbart hit hos både børn og voksne.

  Du kan bruge den både for sjov og til at træne seriøst på. Alene eller sammen med dit barn. BERG betegner selv den her model som sin ”bedste”.

  Specifikationer for BERG Ultim Champion 410 Grøn:

  • Inklusiv ekstra højt sikkerhedsnet.
  • 410 x 250 centimeter. (til dig med god plads)
  • vægt 120 kilo.

  Video af BERG ultim champion 410

  De 3 bedste firkantede trampoliner til nedgravning

  Måske du i stedet foretrækker en firkantet trampolin til nedgravning? Såkaldte ”inbound” trampoliner, der er i jorden, har en række fordele. Dem gennemgår vi lidt længere nede. For nu har vi samlet tre af de bedste modeller fra BERG, som kommer i forskellige størrelser. Alle er af høj kvalitet og vil holde i mange år under normale omstændigheder.

  Du skal selvfølgelig selv stå for at grave trampolinen ned. Til gengæld er den nem at have med at gøre, når først det er gjort, og så er den meget sikker. Husk blot at vælg det perfekte spot i haven fra start. Ellers er der ikke andet at gøre end bare at nyde, når først du har fundet drømmetrampolinen.

  Læg mærke til, at der typisk findes en anvisning nederst på siden via linket. Den fortæller lidt om målene for det hul, du skal grave. Er du i tvivl, kan du altid spørge personalet ved udbyderen Abilica. De er vant til at rådgive på både privat og professionel basis.

  BERG Ultim Favorit 280 inground (God og sikker for de mindste)

  BERG Ultim Favorit 280 inground (Lille)Med solide GoldSpring fjedre får du her en firkantet trampolin til nedgravning, som giver sublime hoppemuligheder. Modellen er den lille af slagsen på 280 x 190 centimeter. Den er god til én voksen, der vil hoppe selv, eller to mindre børn. Der er taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Kantpolstringen, der afskærmer udadtil, er tyk med 20 mm over rammen og 10 mm over fjedrene.

  Husk at sikre, at der er fri plads rundt om trampolinen. Helst minimum 2 meter. Der medfølger sikkerhedsnet, så hoppeoplevelsen bliver 100 procent tryg. Indgangen på Comfort nettet er selvlukkende og nemt at betjene.

  Du kan selv vælge, om kantpolstringen skal være grøn, grå eller sort. Den maksimale personvægt her er 70 kilo. Trampolinen optager ikke megen plads i haven, og så holder den længe! Favoritserien har galvaniserede fjedre, der beskyttes mod rust af zink.

  Specifikationer for BERG Ultim Favorit 280

  • Inklusiv sikkerhedsnet.
  • 280 x 190 centimeter.
  • Maks vægt. 70 kilo.

  Video af BERG ultim Favorit 280

  Firkantet BERG Ultim Champion 330 InGround (Bedst til prisen)

  Firkantet BERG Ultim Champion 330 InGroundDenne aflange trampolin fra BERG kan det hele. Den er udstyret med TwinSpring fjedre, som er gode og solide. Du og børnene kan hoppe højt og længe. Modellen er populær blandt danske forbrugere, fordi den kombinerer flere kvalitetsdetaljer med en rimelig pris. Selve dugen er BERG’s anerkendte AirFlow model. Den lader 50 procent mere luft slippe ud, når der hoppes, og det øger din evne til at hoppe højere!

  TwinSpring fjedrene er solide og slidstærke, og der er mange af dem. Du får sikkerhedsnet med i prisen, som faktisk ligger i den beskedne ende sammenholdt med, hvad du får. Sikkerhedsnettet gør, at særligt børn kan slå sig helt løs uden frygt for at ramme jorden.

  Under alle omstændigheder er en firkantet trampolin til nedgravning altid sikrere, fordi der ikke er så langt at falde. Der må maksimalt være 100 kilo på trampolinen ad gangen.

  Specifikationer for BERG Ultim Champion 330 InGround

  • Inklusiv sikkerhedsnet.
  • 330 x 220 x 20 centimeter.
  • vægt. 100 kilo.

  BERG Ultim Champion 410 FlatGround (Markedets bedste og dyreste)

  BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grå (Størst)Vil du have det større og vildere? Så gå efter Ultim Champion 410 FlatGround, som er BERG’s store nedgravede udgave! Den har et simpelt og professionelt look, og så vil den hjælpe dig med at komme i form og perfektionere dine spring. Der er en 30 mm tyk kantpolstring, så fjedrene er godt beskyttede.

  Med hele 104 fjedre er der sikret maksimalt hoppeudbytte. Fjedrene er TwinSpring, og de kan bære en vægt på hele 120 kilo her. Den store overflade skaber et godt udsyn, og så er den nedgravede trampolin nem at tilgå. Der er ikke behov for stige til børn eller noget som helst. Sikkerhedsnet er ikke inkluderet, men du kan nemt tilkøbe det inde hos Abilica.

  Du får meget kvalitet for pengene her. Trampolinen er nem at placere lige præcis, hvor du synes, at den passer perfekt ind. Med hele 410 x 250 cm. er der god plads til at udfolde sig fysisk.

  Specifikationer for BERG Ultim Champion 410 flatground

  • 410 x 250 centimeter.
  • vægt 120 kilo.

  Video af BERG ultim champion 410

  Firkantet trampolin til nedgravning

  Hvorfor skal du overveje en nedgravet version, når du køber en stor firkantet trampolin, spørger du måske? Se, der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige fordele ved, at den ikke er fritstående.

  • En stor firkantet trampolin på ben kan godt se lidt tung ud rent æstetisk.
  • Fordi den er plan med jorden, så er en inground trampolin mere sikker.
  • Du skal ikke bakse med at flytte rundt på den.
  • En nedgravet version er mere sikret mod storm og uvejr.

  Måske har du lagt mærke til, at ”offentlige” trampoliner på legepladser, i forlystelsesparker eller ved træningsfaciliteter ofte er nedgravede? Det er den mest professionelle og diskrete udformning. Derfor er det populært. Du kan selvfølgelig sagtens blive glad for en fritstående. Men her er det en rigtig god ide at skaffe et sikkerhedsnet, da faldet fra 90 centimeter kan gøre skade.

  Er du akrobatisk anlagt eller gymnast, så vil du opleve, at den nedgravede trampolin er nemmere at tilgå og kombinere med alskens andre øvelser. Skal du tage tilløb til dit spring og bruge trampolinen, så kan du uden problemer gøre det.

  Når du søger på firkantet trampolin tilbud vil du opdage, at der ikke nødvendigvis er den store forskel på fritstående og nedgravede modeller. Husk dog lige at læs op på selve nedgravningsprocessen, så du får de rigtige mål på plads. Generelt skal du huske:

  • 2-3 meters ekstra plads rundt om trampolinen.
  • At tage højde for kantpolstringen og den fulde diameter.
  • At finde noget solidt jord og en placering, du er sikker på.

  Video guide til en nedgravet BERG trampolin

  Er du i tvivl om, hvorvidt en nedgravet BERG trampolin er noget for dig? Måske er du i tvivl om hvor meget arbejde der er i at få den gravet ned? Så se denne video, hvor du kan se hvordan du præcist gør.

  Bedre til springgymnastik

  firkantet trampolinEn af grundene til, at både den nedgravede trampolin men også den firkantede form er så populær, er, at det giver optimale forhold til gymnaster. Som nævnt kan du tage tilløb og øve forskellige spring – bare husk at pas på! I næste afsnit fortæller vi lidt mere om, hvorfor netop den firkantede form er ideel til sportsudøvere.

  Som udgangspunkt skal du vurdere din firkantet trampolin på:

  • Størrelse.
  • Form
  • Fjedertype, størrelse og antal.
  • Kantpolstring
  • Sikkerhedsforanstaltning (som net).

  Det er vigtigt at nævne, at du og dine børn som udgangspunkt altid bør hoppe alene. Det er sikrest, så man ikke støder sammen – uanset størrelsen. Når det kommer til gymnastiske øvelser – hvad end det er på hyggebasis eller professionelt – så er der et væld af muligheder på en aflang trampolin.

  Som voksen begynder kan man eksempelvis kaste sig ud i en halv eller en hel skrue. Derudover kan man lave forskellige typer af stræk med arme og ben i forbindelse med, at man lander på hoppedugen. Mere avancerede øvelser som saltomortale, flikflak og håndstand er bestemt også en mulighed – særligt på de medium til store firkantede trampoliner.

  På nettet kan du finde megen god inspiration til springgymnastiske øvelser. Se eksempelvis DGI.

  Fordele ved firkantede & rektangulære trampoliner

  pige der kommer på en stor indendørs firkantet trampolinSelv med en billig firkantet trampolin kan du faktisk optimere din træning ganske meget. Og der er en teknisk forklaring på, hvorfor netop den firkantede og rektangulære trampolin er mere optimal end en oval eller rund trampolin. Det har at gøre med fjedrene slet og ret. En rund form vil trække den hoppende ind mod midten af hoppedugen. Fjedrene er i tæt synkroni og arbejder sammen her.

  Omvendt arbejder de mere individuelt ved en firkantet trampolin. Der er ingen træk mod midten og samtidig blødgøres dit hop ikke. Det giver øget stabilitet og gør, at hoppeoplevelsen og landingen vil være ens uanset, om du befinder dig i midten eller i et af hjørnerne. En rektangulær trampolin giver kort sagt et højere hop, som gymnaster kan bruge til at udfolde deres kroppe.

  Derfor vil du også næsten altid se den form i fitnesscentre. En rund trampolin form er lidt mere til ”hygge” og hjemme brug. Den firkantede form er derfor en fordel, hvis du eller børnene vil øve lidt mere avancerede spring. Og forbedre jeres form. Der er selvsagt også en række andre – og mindre tekniske – fordele ved at købe en aflang trampolin.

  En af dem er, at den simpelthen er nemmere at finde plads til i haven. Den runde form har mere ”spildplads” rundt om sig, mens den firkantede form ret arkitektonisk er nemmere at arbejde med. Derudover er det også i den firkantede afdeling, at du finder den størst muligt maksimalvægt. Ideelt hvis man er en stor familie, der skal bruge trampolinen.

  Find billige firkantede trampoliner på tilbud

  Prisen på en firkantet trampolin vil typisk afhænge af kvalitet, mærke, størrelse og så selvfølgelig aktuelle tilbudsperioder. Du kan ofte finde den samme model til flere priser. Ved man, hvor man skal kigge, er der dog rige muligheder for at gøre lidt af et kup online. Flere steder kan du finde gode firkantet trampolin tilbud, hvor du kan spare flere hundrede kroner.

  Og hvem vil ikke gerne have lidt ekstra midler i husholdningsbudgettet til at bruge på noget andet? Husk altid at tjekke, om tilbuddet er med eller uden sikkerhedsnet. Sikkerhedsnettet er anbefalet af diverse myndigheder, og det er rigtig godt som værn mod skader og ubehagelige oplevelser.

  Når du skal finde en billig firkantet trampolin, så husk ikke at gå på kompromis for enhver skyld. Det skal helst være et kvalitetsmærke, og så er det bedre at ramme den gode timing. Det kan være, når nogle af de ”bedste” eller ”testvinderne” er på tilbud, eller når du måske kan få rabat eller pakkeløsninger.

  De fleste seriøse udbydere har en hotline eller kundeservice, som du kan adressere eventuelle købsspørgsmål til. Det leder os videre til næste punkt.

  FAQ (spørgsmål & svar)

  Hvilke fordele er der ved firkantet/aflange trampoliner?

  Deres fjedre arbejder mere uafhængigt af hinanden, og det giver stabilitet hele vejen rundt og en mindre ”blød” hoppeoplevelse. Denne type er bedre til springgymnastik og ”seriøse” hop. Desuden er de større og kan tage en højere maksimalvægt.

  Hvilken firkantet trampolin er den bedste?

  De førende mærker i Norden er henholdsvis BERG og Jumpmaster. Den ideelle firkantede trampolin for dig afhænger af krav til størrelse, vægtkapacitet, hvorvidt den skal være fritstående eller nedgravet med mere. Den bør have et sikkerhedsnet.

  Hvor kan jeg købe dem?

  Der findes mange internetudbydere samt fysiske udendørs-butikker, som har firkantede trampoliner. Online finder du et stort udvalg ved den førende forhandler Abilica.

  Køb din firkantet trampolin online

  Abilica online logoDet er nemlig ikke tilfældigt, at vi har valgt Abilica som forhandler af firkantede trampoliner her. De er nemlig en af nettets mest pålidelige leverandører af professionelt træningsudstyr og udendørsting til hjemmet. Når du køber på nettet, er det vigtigt at vælge en god forhandler, som foruden dybdegående produktbeskrivelser også kan svare på dine spørgsmål.

  Abilica har showrooms rundt omkring i landet, men de brillerer ved en række garantimæssige fordele for internetkøberen. Abilica tilbyder nemlig prisgaranti og fri fragt, når du køber udstyr ved dem. Deres kundeservice er yderst kompetente, og du kan både skrive og ringe dem. Du får to måneders fuld returret, så du kan få din firkantede trampolin hjem og se den an. Det er altid rart, når man investerer en del penge i en større ting.

  Sidst men ikke mindst så finder du her de førende mærker inden for alle typer af trampoliner. Det er BERG og Jumpmaster, og begge har et stort udvalg af både firkantede trampoliner, runde, ovale samt både fritstående og nedgravede. Du kan gøre en god handel ved at finde dit firkantede trampolin tilbud ved en af disse to.