Fitness trampolin test - De bedste Jumping Fitness trampoliner

fitness trampolinOver de senere år er både fitness trampolinen og motionsformen ”jumping fitness” blevet et hit i de danske hjem! Ved at hoppe op og ned i forskellige tempi og med skiftende bevægelser træner du nemlig alle kroppens muskler. Samtidig forbrænder du en masse kalorier, og du skåner kroppen mod skader.

Med en Jumping fitness trampolin i stuen, garagen eller træningsrummet kan du give den gas lige præcis, når det passer ind i skemaet. Du kan træne i fem minutter eller en time, og du kan forbedre dig løbende. Fitness trampolinen adskiller fra en almindelig og stor trampolin på flere måder. Den er mindre og mere kompakt. Fjedrene er mere spændte, så du kommer ikke så højt op. Til gengæld aktiveres og udfordres dine muskler mere.

Typisk vil den have en holdestang, som du kan bruge til at kontrollere din træning. Den sikrer dig imod overbalance og giver mulighed for en mere varieret motionering. Prismæssigt kan du komme i hus for relativt få midler. En Jumping fitness trampolin i høj kvalitet kan sagtens fås til rimelige penge, og til gengæld har du et super effektivt træningsmiddel, der holder i mange år.

Husk dog at find en god og solid model ved en troværdig udbyder, så du vælger rigtigt første gang.

BEDST TIL PRISEN

Odin Fitness Trampolin Jump Fitness 127cm

 • Bedst til prisen
 • God kvalitet
 • Trampolin med håndtag

BEDST I TEST

Hammer JumpStep Trampolin

 • Bedst i test
 • Høj kvalitet
 • Ekstra hoppemuligheder
 • Trampolin med håndtag

BILLIGT ALTERNATIV

Abilica Jumpit 1 meter

 • Billigt alternativ
 • Godt brand
 • Uden håndtag
Indholdsfortegnelse

  Her er de bedste fitness trampoliner

  Her har vi hjulpet med at finde og samle nogle af de bedste fitness trampoliner tilgængelige på nettet i dag. Når du skal vurdere kvaliteten og hvorvidt, at modellen passer til dig, så overvej følgende:

  • Størrelse
  • Om den har hoppestang
  • Om den er sammenfoldelig (ideelt til mindre hjem)
  • Om du vil træne både udendørs og indendørs med den.
  • Materialernes kvalitet

  Vi har sørget for et bredt udvalg af flere forskellige Jumping fitness trampoliner, så der er noget for enhver smag. Desuden kan de fås ved nogle af de mest populære og sikre forhandlere herhjemme – nemlig Abilica og Apuls. Begge er specialiseret i hjemmetræningsudstyr og yder fremragende support.

  Det er vigtigt, så du får en god købsoplevelse og en træningstrampolin, der lever op til alle forventningerne! Alle trampolinerne herunder er som udgangspunkt til indendørs brug. Det er nemlig sådan, man traditionelt træner jumping fitness. Særligt fordi det kræver et stabilt underlag. Har du en transportabel model, er der immervæk ikke noget i vejen for at tage den med udenfor, når vejret er godt!

  Husk at du både kan træne jumping fitness alene og sammen med andre.

  Hammer JumpStep Trampolin med håndtag (Den bedste)

  Hammer JumpStep Trampolin (Nyhed)En rigtig professionel træningstrampolin. Den har flere lækre detaljer, som gør den både sikker og produktiv at bruge til workout. Springtrinnet er skridsikkert, så du nemmere kan eksperimentere med nye og vilde bevægelser. Det skånsomme underlag gør, at du kan træne alt lige fra benmuskler over sener til ryg og nakke på en sund måde. Det vil sige, at du ikke overbelaster eller over strækker.

  Hammer JumpStep trampolinen kommer med en holdestang, som kan justeres i højden. Det gør, at flere familiemedlemmer kan benytte trampolinen og indstille frit under træning. Med et diskret sort design passer den sammen med den øvrige indretning.

  En af de helt store fordele her er, at du nemt kan klappe trampolinen sammen. Det er skønt, hvis du bor i et mindre hus eller en lejlighed, hvor pladsbesparelse er alfa og omega.

  • God fitness trampolin med håndtag
  • Inklusiv holdestang.
  • Størrelse: 55 x 134 x 144 cm.
  • personvægt: 100 kg.

  Video af Hammer JumpStep

  Abilica BounceUp Fitness trampolin (Bedst til prisen)

  Abilica BounceUp FitnesstrampolinAbilica BounceUp trampolinen er valgt som ”staff pick” af professionelt træningsudstyrs-personale. Det er der flere grunde til. Selve hoppedugen er lavet med 36 solide elastikker, som giver en fast og sikker hoppeoplevelse. Desuden holder de længe. Træningstrampolinen er lavet med seks støttende ben, og det giver ekstra stabilitet – selv under den helt vilde træningssession!

  Der er også en rent praktisk fordel ved separate elastikker. De kan nemlig udskiftes individuelt, hvilket sammenlagt forlænger levetiden af din fitness trampolin. Selve trampolinen er godt 112 cm i diameter og kan tage 130 kilo i personvægt.

  Den har et håndtag, så du kan træne alle slags øvelser. Fitness trampolinen her vil hjælpe dig med at træne (eller genoptræne) din krop på skånsom vis. Du kan tage håndtaget af, når du lyster.

  • God trænings trampolin med håndtag
  • Størrelse: 112,5 cm i diameter.
  • personvægt: 130 kg.
  • En af de bedste fitness trampoliner til prisen.

  Video af Abilica Bounceup

  Abilica Jumpit 1 meter (Prisbaskeren)

  Abilica Jumpit 1 meter (billig træningstrampolin)Det her bud er godt til den prisbevidste køber, som ikke går ned på kvalitet. Der er sørget for optimal sikkerhed på flere måder. Kantpolstringen er solid, og selve hoppedugen er meget slidstærk. De i alt seks ben er udstyret med små gummifødder, som både giver stabilitet og beskytter dit gulv.

  Trampolinen er lavet med hele 36 fjedre, som sikrer rigtig god ydeevne. Du kan nemt udføre alskens jumping fitness øvelser på trampolinen. Det kan være alt fra twists med bøjede knæ over skihop til hurtige fodtrin, der får pulsen op. Modellen er en basis en af slagsen, der giver dig mulighed for at komme i gang.

  Selvom den ikke koster meget, så er den meget holdbar. Den er nemlig lavet af den førende forhandler og producent Abilica, som altid laver træningsudstyr i absolut topklasse. Trampolinen her kan tage en maksimal vægt på 100 kilo. Den er enkel og nem at flytte rundt på og stille til side, hvis der kommer gæster.

  • Størrelse: 100 x 100 x 20 cm.
  • personvægt: 100 kg.
  • God pris

  BERG Hoppaa Mini trampolin for børnene

  BERG Hoppaa trampolinDet er bestemt ikke kun voksne, der har glæde af fitnesstrampolinen. Også de små elsker at udfordre sig selv på hoppedugen. De kan nemlig udvikle både motorik, spændstighed og kondition.

  Hoppaa er en perfekt trampolin til små børn, der hjælper med at styrke balance og motorik.

  Trampolinen er let at sætte op. En medfølgende stang følger med, der foldes op for at give ekstra sikkerhed og kontrol for barnet.

  Derudover er medfølger der også skridsikre trædesten som kan bruges til leg. De kan opbevares på siden af trampolinen, så de ikke fylder.

  Den er lille og nem at flytte på, hvilket er en fordel, hvis man bor småt. På den måde kan børnene også tage den med udenfor og træne. Trampolinen er hævet 26 centimeter over jorden. Derfor er modellen målrettet børn i aldersgruppen et til fire år.

  • Størrelse: 76,5 x 100 x 99,6 cm
  • Stang medfølger for ekstra hoppekontrol
  • Skridsikre trædesten medfølger

  ODIN Fitness Trampolin Jump Fitness 127cm

  IKKE PÅ LAGER FØR SEPTEMBER 2024

  Odin Fitness Trampolin Jump Fitness 127cmEn rigtig professionel fitness trampolin, som er lige lidt mere luksuriøs end gennemsnittet. Først og fremmest er den ekstremt effektiv at træne på. Det skyldes blandt andet, at elastiksnorene er af høj kvalitet og giver god modstand. Det gør, at du øger belastningen på en sund og skånsom måde. Desuden kan du nemmere variere dine bevægelser.

  Modellen har en smart orange aftegning på underlaget. Den afskærmer visuelt kanten, og gør det nemmere at ”blive på måtten”. Simpelt men effektivt. Det T-formede håndtag er stabilt og nemt at tage fat på, så du ikke mister balancen.

  En anden styrke ved trampolinen er størrelse og maks. belastning. Den kan nemlig tage helt op til 140 kilo. De seks let bøjede ben sørger for en stabil konstruktion. Det er ikke overraskende den førende producent Odin, der står bag.

  • Indbygget T-formet holdestang.
  • Størrelse: Diameter på 127 cm.
  • personvægt: 140 kg.

  Derfor skal du købe en fitness trampolin

  Der er mange årsager til, at du bør investere i en fitness-trampolin. Det gør sig særligt gældende, hvis du har svært ved at opretholde motivationen for at motionere på mere traditionel vis. Både løb og cykling kan være kedeligt, men at hoppe løs på trampolinen bliver sjældent triviel. Overvejer du at købe en trænings trampolin, finder du herunder flere fordele:

  Den hovedsagelige fordel er, at du får motion på underholdende vis. Du bliver glad, mens du træner. Det styrker sandsynligheden for, at du er vedholdende omkring din træning, hvilket skaber bedre resultater.

  At hoppe på trampolin er en yderst effektiv træningsform. Det skyldes, at du træner hele kroppen på én gang. Mere specifikt, så får både baller, core og lår og arme trænes på effektiv og intens vis.

  Du får en mild og skånsom træning. Du skåner nemlig kroppen for stød, som eksempelvis ikke gør sig gældende for løb. Det elastiske underlag sikrer at leddene ikke lider overlast under træningen.

  Du vil kunne styrke din motorik, forbedre din kondition og tilmed stimulere kredsløbet. Alt i alt, så medfører dette et bedre stofskifte og øget sundhed. Det er bl.a. på baggrund af dette, at Jumping Fitness vinder frem.

  En fitness trampolin giver dig mulighed for at skabe stor variation i din træning. Det skyldes, at du kan lave mange forskellige øvelser på den – det gør sig særligt gældende på en fitness trampolin med håndtag.

  Hvordan vælger jeg den rette træningstrampolin?

  vælg den rette træningstrampolinDet kan virke vanskeligt at udvælge den rette Jumping fitness trampolin. Der er mange modeller at vælge mellem, hvilket blot gør valget sværere. Det første, du skal gøre er, at skabe et overblik over dine behov. I denne forbindelse skal du bl.a. overveje nøje, hvor meget trampolinen kommer til at være i brug – det er nemlig ét af de mest essentielle aspekter.

  Samtidig skal du også vurdere dit størrelsesbehov. Typisk findes disse træningstrampoliner i to størrelser; 100 cm. og 122 cm. i diameter. De fleste foretrækker en større trænings trampolin, men du skal vurdere, om du har plads til den store variant, inden du køber. At vælge den rette størrelse bør inkludere overvejelser om kropsstørrelse og mængde af plads i hjemmet.

  Det er dog ikke kun størrelse, du skal overveje. Du kan desuden vælge mellem modeller med og uden håndtag. I sig selv er en trampolin et effektivt redskab til at styrke motorik, balance og muskler. Bøvler du med dårlig balance, bør du vælge en model med håndtag, der kan yde støtte under træning, så du er garanteret, at teknikken er i orden.

  Har du en god balance, så vil du være bedst tjent med en fitness trampolin uden håndtag. Uden håndtag er du tvunget til at bruge hele kroppen for at holde balancen. Det gør hoppetræning til en endnu mere effektiv motionsform. Dette beviser dog, at dette er et træningsredskab, der er ideelt for såvel nybegyndere som mere garvede motionister.

  Hvis du vil se flere gode fitness trampoliner kan du besøge fitness-trampolin.dk, hvor du får et godt overblik.

  Prøv Jumping Fitness

  Jumping Fitness bliver stadig mere populært. Det er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede fitness trampoliner. Der hoppes i takt til god musik, hvilket skaber smil på læberne og samt en god træning.

  Grundlaget for denne type af træning er en kombination af hurtige og langsomme spring, der sætter gang i den effektive forbrænding.

  Det er en fantastisk kardiotræning. Kompleksiteten af de enkelte øvelser medvirker til, at hele kroppen styrkes. Det er faktisk tre gange mere effektivt end løb, hvilket skyldes den konstante tyngdekraftsændring. Det er også denne ændring i tyngdekraften, der medfører, at mere end 400 muskler aktiveres på én gang.

  Vil du se, hvor i Danmark du kan prøve Jumping Fitness? Så klik her og se hvilke byer du kan prøve det i.

  Video af Jumping Fitness

  Er du i tvivl om, hvordan Jumping Fitness fungerer? I en sådan sammenhæng er det nemmere at se en video, end at læse en lang forklaring. Herunder kan du se en fremragende instruktionsvideoer, der viser, hvordan Jumping Fitness foregår i de forskellige fitnesscentre:

  Forbrænding på en fitness trampolin

  forbrænd flere kalorierDu kan se frem til en effektiv træning, hvis du køber en fitness trampolin. Hvis man sammenligner andre sportslige aktiviteter med cirka samme belastning og intensitet, så kan du cirka forbrænde 30% flere kalorier på en fitness trampolin.

  Det vil sige, at hvis du kan forbrænde cirka 500 kalorier på en times jogging, så kan du forvente at forbrænde omkring 650 kalorier på en times trampolintræning.

  Hvis du ønsker at tabe dig, så kan en fitness trampolin være et godt redskab i kampen mod vægttabet. Både fordi du forbrænder mange kalorier, men også fordi en effektiv trampolintræning kan være langt sjovere for mange. Bruger du trampolinen i 30-45 min x 4 dage om ugen, kan du altså forbrændte helt op imod 2-3000 kalorier om ugen.

  Lyder det interessant og er du klar til at komme i gang? Så din fitness trampolin online nu og kom i gang med din træningen om få dage, når du får den leveret.

  Køb din Jumping fitness trampolin online nu

  Abilica online logoDer er mange steder at købe din Jumping fitness trampolin online, men vi har en helt klar favorit og det er Abilica Online. Her får du et godt udvalg af gode fitness trampoliner med håndtag.

  Vi vil uden tvivl anbefale dig at købe en god fitness trampolin med håndtag også selvom prisen er lidt højere end de billige modeller. Du får nemlig en langt bedre træning, hvis du vælger en i høj kvalitet. Og det er vel vigtigt for dig, hvis du har planer om at træne effektivt flere gange om ugen?

  Sammenligner du prisen på den bedste fitness trampolin med andre træningsmaskiner, så er det stadigvæk billigt ift. hvad en god romaskine eller motionscykel koster.

  FAQ (spørgsmål & svar)

  Hvilken fitness trampolin skal jeg købe?

  Du skal vælge den der passer bedst til dig. Vi har samlet en oversigt over de mest populære fitness trampoliner fra danske forhandlere.

  Hvad skal jeg være opmærksom på før køb?

  Du skal være opmærksom på disse 5 ting inden du køber: Kan den bruges inde og ude? Kan den foldes sammen? Har den en hoppestang med håndtag? Og så skal du være opmærksom på størrelsen og kvaliteten.

  Hvor kan jeg købe den?

  Der er mange gode steder at købe den online. Vi viser dig hvor du kan købe din fitness trampolin med prisgaranti, fri fragt og hurtig levering.