Børnetrampolin - De bedste trampoliner til små børn

BørnetrampolinTrampoliner til børn fås i miniudgaver til både indendørs og udendørs brug. En børnetrampolin kommer for det meste i rund form, og den er op til fire gange mindre end normale store havetrampoliner. Sikkerheden er højt prioriteret, og derfor har de helt små modeller tit enten en holdestang eller et sikkerhedsnet. De små og kompakte fjedre sørger for begrænset opdrift, så barnet kan hoppe højt og få rørt kroppen men samtidig ikke kommer ud af kontrol. Det er en fremragende måde at få motion på, da barnet helt naturligt vil bruge alle kroppens muskler på én gang.

Du kan få helt små og foldbare børnetrampoliner, som nemt kan flyttes fra A til B. På den måde kan du have dem udenfor om sommer og forår og indenfor om efterår og vinter. En børnetrampolin er mere velegnet til sjov og spas end avancerede tricks. Den har en mindre hoppedug, som sikrer et stabilt underlag. Og så er den tæt ved jorden, så der ikke er så langt ned. Det kan berolige de mindste, og gør det langt mere sikkert at bruge trampolinen.

En lille trampolin til små børn er selvsagt noget billigere end eksempelvis en mellemstor firkantet trampolin til voksne. Det er en relativt lille investering, der holder i mange år. Når det er sagt, så er det fint med en god guide til den bedste trampolin til børn.

Bedst Til prisen (på ben)

JumpMaster 365cm på ben inkl. sikkerhedsnet

Bedst Til prisen (nedgravning)

JumpMaster 430 InGround Grå (Større børn)

God 270cm BERG trampolin

BERG Favorit 270 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet

Indholdsfortegnelse

  De bedste havetrampoliner til børn

  Derfor har vi lavet en oversigt her. Vi har samlet nogle af favoritterne, som har solgt godt til danske familier. Nogle børnetrampoliner egner sig til de helt små i aldersgruppen 2 - 6 år, mens andre er mere målrettede de ældre børn på en 10+ år. Inddelingen er sorteret efter alder, så du som forælder nemt kan finde drømmetrampolinen. Vi starter med havetrampoliner til børn, som er til udendørs brug.

  Fordelene ved at komme ud i det fri er mange. Barnet får rørt sig mere og får frisk luft til hovedet. En fordel i dag, hvor internetspil, mobil og streamingtjenester har det med at fiksere de yngre familiemedlemmer til sofaen eller sengen. Alle de valgte trampoliner er sikre, og de er fra BERG, som er en af de mest professionelle forhandlere på verdensplan.

  BERG Favorit 200 inkl Comfort sikkerhedsnet (Til de mindste)

  børnetrampolin berg favorit 200Hoppekontrol er i fokus her, og BERG Favorit 200 er en yderst sikker trampolin. Den er designet med solide GoldSpring fjedre, som sørger for god opdrift og højde. Konstruktionen tager børns vægt i mente, så hoppedugen er ekstra fleksibel og nem at hoppe på. Formen er rund, og det gør børnetrampolinen blødere. Diameteren ligger på 200 cm. Favorit-modellen her kommer med et af BERG’s nyeste sikkerhedsnet, så du skal ikke bekymre dig for, at dit barn falder ned på jorden ved et uheld.

  Nettet er finmasket og utrolig stærkt. Indgangen er ekstra lukket med et dobbelt overlap. Derudover er der en god og bred kantpolstring hele vejen rundt på 38 cm. og med en tykkelse på 2 cm. Rammen er galvaniseret, så både indersiden og ydersiden beskyttes mod rust og slitage over tid. Du får en utrolig god børnetrampolin her, og BERG’s favoritserie er kendt for at kombinere topkvalitet med lave priser.

  BERG Favorit 270 cm inground (Til små børn)

  BERG Favorit 270 cm inground (Til små børn)Med en diameter på 270 cm. er denne inground børnetrampolin til de lidt større børn. Det er en nedgravningstrampolin, så den er helt i niveau med jorden. For nemheds skyld følger der et net med, som sidder underneden. Det fanger eksempelvis legetøj eller bolde, hvis nu barnet ved et uheld skulle smide det ned. Også her er en af BERG’s sikkerhedsnet inkluderet i købet, så der er ultimativ beskyttelse hele vejen rundt. Det er svært at finde en mere sikker trampolin!

  Rammen ligger på 2 mm. i tykkelsen, og den er beskyttet mod rust. Samtidig er kantpolstringen også beskyttet mod skadelig Uv-stråling, som slider både farve og materiale igennem årerne. Inground trampolinen er nem at samle og montere. Fordi det er en trampolin til børn fylder den ikke så meget i haven. Husk blot at placér den væk fra sten, buske, træer eller lignende.

  BERG Favorit 380 cm inground (Til større børn)

  BERG Favorit 380 cm inground (Til større børn)Leder du efter en større børnetrampolin, så er det her det bedste bud i BERG Favorit-serien. Den har en flot grøn kant, som er beskyttet mod sollys. Diameteren ligger på 3,8 meter, så der er ekstra god plads til udfoldelse og spring. Den maksimale personvægt ligger her på 110 kilo, så i princippet kan voksne også bruge den. Hoppedugen er lavet med kraftige fjedre, som gør det muligt at træne både håndstang, akrobatik og forskellige former for landing.

  Trampolinen kommer med et Comfort sikkerhedsnet, som er højt og tæt syet. Nettet er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr. BERG har designet den, så både hoppedug, ramme, kantpolstring, fjedre og net kan holde i mange år frem. Du får rigtig meget for pengene med denne havetrampolin til børn.

  De bedste indendørs trampoliner til børn

  En anden mulighed er at gå efter en indendørs trampolin til små børn. Indendørs modeller er mindre i størrelsen, mere kompakte og runde med små korte ben for ekstra stabilitet. De er speciallavet til de allermindste, så hoppedugen giver meget begrænset opdrift. Der er tænkt over sjove og fantasifulde designs og optimal sikkerhed. En trampolin til stuen eller børneværelset er nem at flytte til side eller pakke sammen, når der ikke er brug for den.

  Vægtmæssigt ligger den langt under havetrampoliner til børn. Den er dog stadig effektiv som træningsredskab, fordi barnet øver både motorik og balance. Her giver vi to bud på sikre, sjove, billige og gode modeller, som vil bringe megen liv og glæde til hjemmet.

  Min første trampolin – billig børnetrampolin (fra 1 år)

  Min første trampolin – billig børnetrampolin (fra 1 år)Allerede fra etårsalderen kan børn udforske kroppens muskler på en sjov og legende måde. Kid Active junior børnetrampolinen vil sikre mange grin, og så er den designet med herlige farvestrålende mønstre. Trampolinen har en holdestang med bløde håndtag. Den hviler på gummifødder, som er meget skridsikre. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at trampolinen rykker sig under hop.

  Der medfølger en polstret sikkerhedsmåtte, så alt i alt er det en meget sikker trampolin. Prisen ligger ret lavt, så det her er en af de billigste kvalitetstrampoliner på markedet. Med en vægt på kun 2,6 kilo er den nem at løfte frem og tilbage mellem eksempelvis have og stue. Så kan barnet bruge den hele året rundt! Konstruktionen er lav, så trampolinen er tæt ved jorden. Kanten danner en cirkel rundt om hoppedugen, så der ikke sker noget ved fald, eller hvis barnet lander på numsen.

  Min første Trampolin - Paw Patrol

  min første trampolin paw patrolDenne unikke trampolin er skabt til de yngste hoppere. Med Paw Patrol trampolinen kan dit barn nyde timevis af sjov, samtidig med at de udvikler deres balance og koordination.

  Hop og leg med Ryder og de tapre hundevenner, mens du styrker dine muskler og forbedrer din motorik. Denne trampolin er perfekt til indendørs brug, men kan også benyttes udendørs i tørvejr.

  Med sine mål på B: 60 x D: 60 x H: 56 cm er den ideel til børn i alderen 12-18 måneder og 18-24 måneder. Den har en maksimal vægtkapacitet på 20 kg og er egnet til både drenge og piger.

  Lad dit barn opleve glæden ved at hoppe og være aktiv med Paw Patrol trampolinen. Gør legen endnu mere magisk og lad Paw Patrol passe på dit barn, mens de skaber deres egne eventyr.

  Køb vores Min første trampolin med Paw Patrol-tema i dag og se dit barns øjne lyse op med glæde og spænding!

  Vælg en sikker trampolin til mindre børn

  Det allervigtigste for samtlige børnetrampoliner er sikkerhed. Falder de fra barnsben af, kan det ikke alene give skader på kroppen men også en angst for at hoppe og slå sig løs fremover. Små børn er skrøbelige, og derfor skal de passes ekstra godt på. Heldigvis er der et par nemme ting, du kan gøre. Kig efter:

  • En havetrampolin til børn med sikkerhedsnet.
  • En trampolin med skridsikre fødder og holdestang.
  • En børnetrampolin med en ekstra blød hoppedug.
  • En trampolin der ikke står for langt over jorden.

  Børnetrampoliner er selvsagt af natur mere sikre end voksentrampoliner. Det gælder uanset, om du vælger en BERG model til de lidt ældre børn eller en Gurli Gris minitrampolin til de allermindste. Hoppedugens begrænsede størrelse gør, at barnet ikke kommer så højt op i luften.

  En nedgravet trampolin er det bedste valg

  Der findes to typer af trampoliner: Fritstående og trampoliner til nedgravning. De fritstående kan enten omfatte store udendørs trampoliner på ben eller små minitrampoliner på ben til indendørs brug. Generelt giver ben altid trampolinen en vis højde, og det øger automatisk risikoen for, at barnet falder udenfor hoppedugen ved et uheld. Samtidig slår barnet sig mere, særligt hvis det falder ned fra eksempelvis 90 centimeters højde, hvilket er standarden på en ”normal” stående havetrampolin. Derfor er en nedgravet trampolin det bedste valg som børnetrampolin!

  Især til børn i den lidt ældre aldersgruppe. De store og rigtig sjove trampoliner kommer nemlig i større mål, som er for store at have indendørs. Den eneste måde at kombinere motion, god hoppekvalitet og maksimal sikkerhed på er at købe en nedgravningstrampolin – og allerhelst med sikkerhedsnet!

  Derfor bør du købe en trampolin til dit barn

  En børnetrampolin er den perfekte måde at opfordre dit barn til sjov og leg! På hoppedugen er den lille både underholdt og kan samtidig træne sin balanceevne. Det er en glimrende måde at lære kroppens forskellige muskler og bevægelsesmønstre på fra en helt ung alder af. Børn har som bekendt meget energi og en lyst til at udforske ting. På trampolinen kan de brænde kalorier af, så de er rolige og stimulerede bagefter.

  Det gode ved en børnetrampolin er også, at den giver forældrene et pusterum fra pasningen. Ligesom med andet pædagogisk træningsudstyr og legetøj, så er det noget, barnet selv kan fornøje sig med. Nogle gange endda i timevis! Desuden bør det nævnes, at en trampolin til små børn er en utrolig billig investering sammenlignet med, hvor mange timers god adspredelse den giver. Du kan faktisk få flere års fornøjelse ved bare at slippe nogle få hundrede kroner!

  Gode råd til forældre

  Som forælder kommer her et par gode tips til, hvordan du gør trampolinoplevelsen ideel for de små. Først og fremmest så bør børn – uanset aldersgruppe – altid hoppe under supervision. Mens du ikke decideret behøver at overvåge dem, så vær i nærheden og hav gang i en anden aktivitet. Det gælder særligt, hvis du har købt en havetrampolin til børn. Køber du en indendørs minitrampolin til de et-til-tre-årige, så brug gerne noget tid på at være helt tæt på trampolinen med dem. Evt. placér dig foran holdestangen, så du kan se barnet i øjnene og opmuntre og motivere. Særligt i starten, hvor de lige skal finde sig til rette på det nye træningslegetøj.

  Det gode ved en lille indendørs model er, at du kan lave mad eller gøre rent og samtidig være sammen med barnet, når det hopper.

  Et andet godt råd er at vedligeholde trampolinen. Særligt ved de store trampoliner bør du tjekke fjedrene, kantpolstringen og sikkerhedsnettet med jævne mellemrum. Trampolinen kan have brug for en kærlig omgang i form af alt fra en let rengøring over en rustbehandling til udskiftning af enkeltdele. Sidst men ikke mindst så bør du håndhæve reglen om, at flere børn aldrig må hoppe sammen!

  De forskellige typer af børnetrampoliner

  Her har vi beskæftiget os med de to overordnede typer af børnetrampoliner:

  • Havetrampolin til børn.
  • Indendørs minitrampolin til de små.

  Når det kommer til pris, hoppekvalitet og bredde, så er havetrampolinen klart at foretrække. Omvendt kan den godt være lidt ”skræmmende” for mindre børn, som er mere trygge ved en meget begrænset diameter. Minitrampolinen har den praktiske fordel, at den er mere agil og kan flyttes rundt – både inde i huset og med på sommerferien, hvis man vil det. Udendørstrampolinen kan til gengæld bruges af børn i flere aldersgrupper. Og af dit barn, når det vokser fra barn til teenager.

  Køb din børnetrampolin online

  Uanset type er der ingen tvivl om, at du kan finde den bedste trampolin til børn online. Sørg blot for at vælg en pålidelig anmelder med både gode brugeranmeldelser og købsvilkår. Det indbefatter eksempelvis en til to måneders returret, prisgaranti og god ekspertvejledning.

  Leder du efter en havetrampolin til børn, kan forhandleren Abilica anbefales. Her finder du grundige produktbeskrivelser og en kompetent kundeservice. Når du søger efter din nye drømmetrampolin, så husk hellere at betale lidt ekstra penge for kvalitet frem for at ende med et produkt, der ikke holder særlig længe.

  FAQ

  Hvorfor købe en børnetrampolin?

  Børnetrampoliner er langt mere sikre end normale trampoliner. De er fremragende til at styrke barnets motorik, koordinationsevne og balance på. Børn har det utrolig sjovt på en trampolin samtidig med, at de træner alle kroppens muskler. Børnetrampoliner fås til alle aldersgrupper.

  Hvordan øger jeg sikkerheden?

  Du kan nemt øge sikkerheden ved at købe et sikkerhedsnet og vælge en nedgravet trampolin. Indendørs minitrampoliner bør have gummi under benene, som giver skridsikkerhed.

  Hvor kan jeg købe børnetrampolinen?

  Du kan købe en billig børnetrampolin online. Der er gode penge at spare. Du kan sammenligne priser på tværs af forhandlere og vælge den mest pålidelige. Du bør sikre dig, at der er prisgaranti, fragt og returret. De fleste valide forhandlere har gode og udførlige produktbeskrivelser.