JumpMaster Trampolin

JumpMaster TrampolinJumpMaster er en relativt ny aktør på markedet. På trods af deres sene indtrædelse på markedet, formår de dog alligevel at vinde prominente priser.

Af flere omgange har JumpMasters trampoliner vundet i en række nyere tests i Norden. Det garanterer naturligvis, at der er tale om trampoliner, der giver god værdi for pengene.

JumpMaster scorer særligt point på sikkerhed og holdbarhed. Deres trampoliner er tunge, robuste og slidstærke. Det ses bl.a. på tykkelsen af kanten, der dækker ramme og fjedre, eftersom denne er kraftigere end øvrige trampoliner på markedet. Endvidere, så er hele stellet galvaniseret ind- og udvendigt med solide svejsninger, der giver en lang levetid.

Herunder kan du læse mere om vores anbefalinger af JumpMaster trampoliner, samt mere information om mærket.

BILLIGSTE 365 CM

 • Diameter: 365 cm
 • Maks vægt: 120 kg

BEDST TIL PRISEN

 • Meget for pengene
 • God størrelse trampolin
 • Diameter: 430 cm
 • Maks vægt: 120 kg

MEST POPULÆRE MED BEN

 • Bedste på ben
 • Perfekt størrelse
 • Diameter: 430 cm
 • Maks vægt: 120 kg
Indholdsfortegnelse

  Brand video af JumpMaster

  Play Video

  Anbefaling af JumpMaster trampoliner

  Mange trampolinproducenter promoverer sig selv med afsæt i et bredt produktsortiment. Det gør sig ikke gældende for JumpMaster, der i stedet satser på et smallere sortiment. Dette gøres med henblik på at kunne sikre en høj kvalitet til en fornuftig pris. Deres sortiment er derfor bestående af tre modeller, der fås i forskellige størrelsesvarianter.

  Deres sortiment er bestående af både modeller på ben og modeller til nedgravning. Derfor findes der også en model, der stemmer overens med dine præferencer og krav. Overvejer du selv at investere i en trampolin fra JumpMaster, er der garanti for høj kvalitet. De fleste modeller leveres inkl. sikkerhedsnet, men i enkelte tilfælde skal det tilkøbes.

  JumpMaster 430 inkl. sikkerhedsnet

  JumpMaster 430 inkl. sikkerhedsnetHavetrampolin med diameter på 430 cm. og medfølgende sikkerhedsnet. Modellen er desuden kåret som “Bedst til prisen” i Nordens seneste test. Derfor er der garanti for, at du får høj kvalitet og en god hoppeoplevelse til en fornuftig pris. Der medfølger ikke blot sikkerhedsnet, men også en stige. Stigen bruges til at kravle op og ned fra trampolinen.

  Kantpolstringen har en bredde pålydende 38 cm. Det dækker både over ramme og fjedre. Det mest interessante er dog, at tykkelsen af polstringen lyder på 3 cm. Derfor lander brugeren blødt, hvis ikke hoppedugen rammes. Rammen er lavet i galvaniseret stål, hvorfor den er modstandsdygtig over for rust – og så ydes der tilmed livstidsgaranti på den.

  JumpMaster har udstyret trampolinen med hele 96 fjedre. De gør hver i sig et stykke arbejde for at sikre god affjedring og en sublim hoppeoplevelse. Det medfølgende sikkerhedsnet er i høj kvalitet og har en overlappende åbning. Det betyder, at det er nemt at komme ind og ud. Samtidig lukkes det helt til, så det er umuligt at falde ud, når der hoppes.

  JumpMaster 430 InGround

  JumpMaster 430 InGroundØnsker du at erhverve dig en nedgravningstrampolin, så er JumpMaster 430 InGround et oplagt valg. Den samlede diameter på 430 cm. medfører naturligvis en stor hoppedug, der giver god plads til leg og akrobatik. Sikkerheden er desuden på sit højeste, da kantpolstringens tykkelse lyder på 3 cm., der giver en blød landing på fjedre og ramme.

  Rammen er udført i galvaniseret stål, for at sikre dens modstandsdygtighed over for rust. Både ramme og ben byder på en kraftig konstruktion. I fællesskab sikrer dette en robust trampolin, hvor der oven i købet ydes livstidsgaranti på rammen. Trampolinen har desuden en højde på blot 20 cm. inkl. ben, hvorfor der ikke er nogen fare for at falde ned.

  Denne model er blot en nedgravet variant af den først beskrevne model. Derfor byder den også på 96 fjedre fordelt rundt på trampolinen. Der medfølger ikke noget sikkerhedsnet, hvorfor dette bør tilkøbes ved siden af. Dertil skal du grave et hul i skåleform med en diameter på 390 cm. og en dybde på (minimum) 75 cm. på det midterste punkt.

  JumpMaster 365 inkl. sikkerhedsnet

  JumpMaster 365 i grøn inkl sikkerhedsnetDenne model minder meget om ovenstående. Den eneste forskel er størrelsen. Har du begrænset plads i haven og kan dermed ikke finde plads til en model på 430 cm., så kan du i stedet se nærmere på denne. Her er diameteren på 365 cm., der fortsat er en fornuftig størrelse, men dog nemmere at finde plads til i en have med begrænset plads.

  Til denne model medfølger både sikkerhedsnet og stige. Den leveres dertil med en tyk kantpolstring, der høje sikkerheden og sikrer, at brugeren lander blødt. Også i dette tilfælde gives der livstidsgaranti på den galvaniserede stålramme, der – sammen med ben og konstruktion – giver en trampolin, der er modstandsdygtig over for det meste.

  Som følge af den mindre størrelse, så er der også færre fjedre på denne model sammenlignet med ovenstående. Den byder på 72 fremragende fjedre, der giver en fornem affjedring for såvel voksne som børn. Der medfølger det samme sikkerhedsnet som beskrevet ovenfor, hvorfor der er garanti for, at brugeren ikke kan falde ud gennem nettet.

  De mange fordele ved en trampolin fra JumpMaster

  Der er mange fordele forbundet med en JumpMaster-trampolin. Du er garanteret en god hoppeoplevelse, en høj grad af sikkerhed og en robust trampolin med lang levetid – og netop derfor skiller JumpMaster sig positivt ud. På trods af, at BERGs popularitet overskygger JumpMasters, så er det – uden tvivl – en værdig konkurrent til BERG trampoliner.

  Ved køb af en trampolin fra JumpMaster medfølger blandt andet følgende fordele:

  • En ekstra stor beskyttelseskant – både i tykkelse og bredde. Det er ét af de punkter, de har høstet stor anerkendelse for. Den kvalitetsrigtige beskyttelseskant medfører, at brugeren ikke rammer fjedrene eller får foden i klemme. Derfor højner det sikkerheden og giver mere plads til leg og udfoldelse.
  • Der ydes livstidsgaranti på rammen. Det medfører, at hvis rammen – mod al forventning – skulle gå i stykker, så dækker garantien. Der er ikke andre producenter, der tilbydes livstidsgaranti på deres rammer. Det bevidner derfor om, at JumpMaster leverer en sublim kvalitet.
  • Hver af deres trampoliner er udstyret med et avanceret fjedresystem, de selv har udviklet. Dette system er udviklet med henblik på, at sikrer en optimal affjedring for såvel voksne som børn. Uanset dit valg af model, så får du den bedste tænkelige hoppeoplevelse.
  • JumpMaster promoverer sig særligt som det langtidsholdbare alternativ på markedet. Deres modeller holder i mange år, da både ramme, ben og konstruktion er yderst robust. Det galvaniserede stål, der bruges til konstruktion af rammen understreger blot postulatet om en imponerende holdbarhed.
  • Vælger du en JumpMaster trampolin, så medfølger der – som beskrevet ovenfor – et stort antal fordele. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det altid er det rette valg. Eksempelvis tilbyder de ikke firkantede modeller, som ofte bruges i professionel sammenhæng. Det betyder, at en trampolin til professionelt regi næppe bør være fra JumpMaster.

  Sikkerhed og tilbehør

  Derfor er sikkerhedsnettet vigtigt

  To af modellerne beskrevet ovenfor leveres inkl. sikkerhedsnet. Det giver en højere grad af sikkerhed og er derfor ikke noget, der bør undervurderes. Falder man ned fra en trampolin, kan det forårsager slem skade og tilmed varige mén. Du bør derfor altid tilkøbe et sikkerhedsnet ved køb af en trampolin, hvis ikke det inkluderes i den oprindelige pris.

  Økonomisk set giver det typisk bedre mening at investere i en model, der leveres inklusiv sikkerhedsnet. Er du faldet over en trampolin, der synes at være den ideelle for dit vedkommende, men leveres den uden sikkerhedsnet? I så fald er det en anbefalelsesværdig investering at tilkøbe et sikkerhedsnet, eftersom det højner sikkerhedsniveauet markant.

  Tilkøb en stige eller andet

  En stige er ligeledes med til at skærpe sikkerhedsniveauet. Der kan tilkøbes en decideret JumpMaster-stige, der passer til samtlige trampoliner fra producenten. En sådan stige gør det nemmere for brugere af trampolinen, at komme op og ned på simpel og sikker vis. Det minimerer derfor risikoen for at falde og komme til skade, hvis du bruger stigen.

  Det er særligt i tilfælde af, at trampolinen skal bruges af mindre børn eller ældre. I disse aldersgrupper er såvel kræfter som bevægelighed ikke på samme niveau som eksempelvis hos teenagere eller ældre børn. I alle tilfælde er det dog en minimal investering at gøre sig, for at mindske risikoen for uheld, hvorfor det anbefales at erhverve sig en stige.

  Læs også vores store trampolin guide

  Hvor kan jeg købe en JumpMaster trampolin?

  Efter JumpMaster har erobret større og større markedsandel på det danske marked, har flere forhandlere også valgt at tage disse trampoliner i sortiment. Det medfører, at du kan købe JumpMaster-trampoliner hos et bredt spektrum af forhandlere. I de fleste tilfælde er der dog penge at spare ved at handle hos én af de onlinebaserede forhandlere.

  Hos Hoppeguiden.dk anbefaler vi altid Abilica Online. Det er én af Danmarks største forhandlere af trampoliner, og derfor er de lagerførende på samtlige modeller. Endvidere, så tilbyder de prisgaranti, hvorfor du er garanteret markedets bedste pris, hvis du handler hos Abilica – uanset hvilken af tre modeller fra JumpMaster, du vælger.