BERG Trampolin – Populære trampoliner

BERG trampolinDer findes mange producenter af trampoliner, der sælger deres produkter på det danske marked. Det er dog ikke alle, der kan bryste sig af samme kvalitet.

BERG er en velkendt aktør på dette marked og betragtes af som værende den førende producent af trampoliner.

Det er dog hovedsageligt deres nedgravede (InGround) modeller, der er populære.

En BERG-trampolin kan garantere springglæde i mange år. Samtlige aspekter af produktionen er yderst velovervejet, hvilket medfører et fortrinligt produkt.

Alt fra udvikling af de bedste fjedre til at give den bedste beskyttelse via både kantpude og sikkerhedsnet prioriteres højt hos BERG. Det er derfor, de har positioneret sig som danskerne foretrukne trampolinproducent.

Er du selv i overvejelses- eller undersøgelsesfasen? Undersøger du om BERG-trampoliner er investeringen værd?

I så fald bør det understreges, at det blot er et fåtal af markedets øvrige producenter, der kan konkurrere med BERG, når det gælder kvalitet. Højere kvalitet medfører bedre holdbarhed, større hoppeglæde og højere sikkerhed – og er derfor også pengene værd.

Derfor skal du vælge BERG

De forskellige trampoliner fra BERG bærer mange fordele med sig. Den primære årsag til, at en BERG-trampolin er en god investering er, at den holder længere end andre. De fleste billige trampoliner fra supermarkeder holder ofte ikke mere end en sæson. Fjedrene bliver rustne, kantpuden går i stykker og dugen bliver mør – det sker ikke med en BERG.

Fordele ved BERG-trampoliner:

Professionalitet: Vælger du en BERG trampolin, får du en professionel trampolin skabt til hverdagsbrug. Alle trampoliner testes af adskillelige specialister, der sikrer, at spændstigheden sikrer både sjov og leg.

Fjedre: Alle modeller fra BERG er udstyret med rustfri fjedre. Derfor er de altid smidige og klar til brug. Endvidere, så er BERG kendt for at gå forrest med hensyn til fjedre – derfor er de altid blandt de bedste.

Jævnt hop: Trampolinerne testes på alle tænkelige måder. Dugen er blevet syet mange gange fast til leddet, der holder den fast til dugen. Dette gøres med henblik på, at sikre et jævnt hop, der gør legen sjovere.

Beskyttelse: Beskyttelse bør af dig som forælder prioriteres højt. Derfor er det også en høj prioritet hos BERG. Dette understreger de blandt andet ved at udstyre samtlige modeller med en velpolstret kantpude.

Hvilke trampoliner tilbyder BERG?

BERGs sortiment er stort. Derfor indeholder det noget for enhver smag. De går forrest med hensyn til innovation og udvikling, hvilket deres sortiment også afspejler. Det brede udvalg omfatter både trampoliner på ben, trampoliner til nedgravning, runde trampoliner og firkantede trampoliner. Dertil er der også stor variation i de forskellige størrelser.

Der er noget for enhver smag. Det betyder, at uanset hvilken type trampolin, du søger, så tilbyder BERG – uden tvivl – noget, der harmonerer med dine præferencer. Trampolinerne varierer på baggrund af mange aspekter, men de har også fællestræk. Eksempelvis er samtlige modeller udstyret med deres patenterede, unikke diagonale fjedersystem.

Med ben

BERG tilbyder mange trampoliner. De fleste vælger blandt modellerne med ben. Det er nemmere at montere disse i haven, da de ikke skal graves ned. Udvalget af disse modeller spænder bredt og de varierer på baggrund af mange aspekter. Det inkluderer blandt andet størrelse og former, da størrelsen spænder fra 180 cm. og helt op til 430 cm.

Til nedgavning / InGround

Foretrækker du en nedgravet trampolin, så tilbyder BERG også dette. Disse modeller adskiller sig også på baggrund af flere aspekter. Det er typisk størrelsen, der er afgørende for de fleste. Deres varianter til nedgravning kan fås i et væld af størrelse. Det inkluderer både mindre trampoliner med en diameter pålydende 180 cm. og flere større modeller.

Sådan graver du din BERG trampolin ned

Mange tror, at det er kompliceret at grave en trampolin ned. Faktum er dog, at det er relativt simpelt. Oftest er det placeringen af trampolinen, der er afgørende. Den bør nemlig ikke placeres for tæt på hverken træer, hus, hæk eller andet. Nedgravning af en BERG-trampolin foregår i fire trin – følger du disse, så er det en hurtig og enkel proces.

Start ud med at markere placeringen på jorden med et målebånd. Brug et målebånd til dette, så du kan tegne en nøjagtig cirkel. Det er vigtigt, du er præcis med hensyn til opmålingen. Det sikrer, at der hverken er for meget eller for lidt plads.

Dernæst skal du grave hullet. Det er vigtigt, at det midterste punkt har en dybde pålydende 75 centimeter. Foruden et sådant hul, kan du risikere, at brugeren rammer bunden af hullet, når trampolinen er i brug. Du kan finde mål til de enkelte varianter fra BERG her.

Det er vigtigt, at du graver hele hullet, så det har form som en skål. Hullets kanter behøver ikke at være så dybe som i midten. Der er mange, der begår denne fejltagelse, fordi de ikke følger en vejledning. I nogle tilfælde vil det være fordelagtigt at grave dybere end 75 cm. i midten.

Sidste skridt er, at anbringe trampolinen over hullet – herefter er den klar til brug. Enhver Berg InGround trampolin har korte ben, der ikke skal nedsænkes i jorden. Der medfølger desuden et net, der monteres under trampolinen, så der ikke falder noget ind under den.

De mange modeller fra BERG

havetrampoliner fra BERGBERGs sortiment er bestående af flere produktserie, der hver byder på et væld af varianter. Derfor er det samlede udvalg meget vidtspændende. Dette medfører dog blot, at der er et utal af muligheder. Der er blandt andet forskel på fjedre, stel og valg af materialer. Derfor bør du undersøge samtlige muligheder, inden du vælger en bestemt model.

BERG Talent

Talent er den billigste serie. Det betyder dog ikke, at trampolinerne er dårlige. De er udstyret med Goldspring Talent-fjedre, der er galvaniserede og rustfri. Stelkonstruktionen er relativt enkel. Denne serie har seks ben, mens de øvrige serier har otte ben. Hele stellet er rustfrit med zinkbelægning. Startprisen for BERG Talent-serien lyder på ca. 1.300 kr.

Beskyttelseskanten er 17 mm. tyk og har en bredde på 290 mm. Indvendigt er den polstret med blødt skum, der dækker trampolinens fjedre. Dertil er den vandafvisende og –bestandig. Selve farven på beskyttelseskanten fås kun i grøn, hvis du vælger en model fra Talent-serien. Der ydes en funktionsgaranti på 5 år på samtlige Talent-trampoliner.

BERG Favorit

Den næste serie på rangstigen hedder Favorit. Den leveres med Goldspring Solo-fjedre, der er fleksible. Disse fjedre er dertil robuste og sikrer en lang levetid. Stellet består – som nævnt herover – af otte ben, der er en kende tykkere end Talent-seriens. Der gives otte års funktionsgaranti, hvilket bevidner om en høj kvalitet. Prisen starter på ca. 2.300 kr.

Beskyttelsen på Favorit-serien er en kende højere end Talent-serien. Kanten er polstret med 20 mm. tyk skum på stålrammen og 10 mm. på fjedrene. På lige fod med de billigere varianter, fås denne produktserie også udelukkende med grøn beskyttelseskant. Endvidere, så findes der flere typer af sikkerhedsnet, der kan monteres på Favorit-serien.

BERG Champion

Fjedrene på trampoliner i Champion-serien hedder TwinSpring Gold. De er fremstillet af galvaniseret stål og har en perfekt balance mellem styrke og fleksibilitet. Stellet er særdeles kraftigt og består af ekstra tykke rør, der har en flot, sort finish. Vælger du en Champion-model, kan du forvente 13 års funktionsgaranti og en startpris pålydende 3.300 kr.

Trampolinens beskyttelseskant har stor indflydelse på beskyttelse af brugeren. Derfor er enhver model i denne serie udstyret med en ekstra bred og tryk kant. Tykkelsen lyder på intet mindre end 3 cm., der giver god aflastning, hvis det hænder, at man lander på fjedre eller ramme. Samtidig fås denne serie med enten grå eller grøn beskyttelseskant.

BERG Elite

Den dyreste serie hedder Elite. Den er udstyret med TwinSpring Gold-fjedre, som også findes i Champion-serien. Stelkonstruktionen hedder en T-sektion og består af otte ben. Den er af højeste kvalitet og har et ekstratykt stel. Du skal dog forvente en højere pris, hvis du vælger denne serie. Priserne starter på cirka 6.400 kr. for disse modeller.

Dette er den bedste kvalitet BERG kan levere. De anvender udelukkende de bedste materialer til produktion af denne produktserie. Vil du have det bedste af det bedste, så er BERG Elite det rette valg. På lige fod med Champion-serien, tilbydes der også hele 13 års funktionsgaranti på alle Elite-trampoliner – det alene medfører, at det er pengene værd.

Alt tilbehøret du skal bruge

Der findes meget tilbehør til trampoliner. Det gør sig også gældende for modellerne fra BERG. Tilbehøret kan ikke blot gøre brugen sjovere og nemmere, men også mere sikker. Noget tilbehør er mere essentielt end andet. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke er værd at inddrage i dine overvejelser. Det inkluderer blandt andet tilbehør såsom:

Sikkerhedsnet: Sikkerhed er vigtigt. Det kræver derfor, at du skal investere i det rette sikkerhedsudstyr. Der findes kompatible sikkerhedsnet til samtlige trampoliner fra BERG. Det gør leg på trampolinen mere sikker, hvad end det blot er fjolleri eller avancerede og tekniske spring. I begge tilfælde er sikkerhed et vigtigt punkt.

Cover: Et trampolincover er praktisk og gavnligt i mange sammenhænge. Det beskytter mod den blegende sol, det kraftige blæsevejr og den intense regn. Det er dog essentielt, at du vælger et cover med vandskyende egenskaber. Det lader vandet løbe igennem, så det ikke bliver liggende på trampolindugen.

Stige: Har du valgt en trampolin på ben, så kan det være svært for mindre børn, at kravle op på den. I en sådan sammenhæng er det oplagt at montere en stige på trampolinen. Det højner ikke blot sikkerheden, men medfører ligeledes, at brugeren ikke bruger unødig energi på, at kravle op og ned fra trampolinen.

Der findes ligeledes reservedele til BERG-trampolinerne. Er der gået hul på dugen efter hård brug? Er der fjedre, der er sprængt? I sådanne sammenhænge har du mulighed for at erhverve frie dele, du kan udskifte dem med.

Hvor kan jeg købe den?

I og med, at BERG er et populært valg, er det kun naturligt, at samtlige trampoliner forhandles af et bredt spektrum af danske forhandlere. Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i en trampolin fra BERG, kan det derfor være vanskeligt at vurdere, hvor du skal købe den. I denne forbindelse har prisen naturligvis stor betydning for dit valg.

Er du faldet over et BERG trampolin tilbud? Er du i tvivl om, hvorvidt du skal slå til? I et sådan tilfælde bør du handle hos en forhandler, der tilbyder prisgaranti og fri fragt. Det kan du blandt andet forvente hos Abilica Online, hvor de matcher prisen fra andre danske forhandlere. Derfor er du garanteret, at du kan handle til en god pris hos Abilica.

Hvor end du handler, så er det vigtigt, at fokus ligger på, at vælge den rette model. Deres sortiment er bredt og indeholder noget til ethvert behov. Derfor bør du i høj grad vælge forhandler ud fra den model, du ønsker at købe. Faktum er, at prisen er sekundær kontra opfyldelse af egne krav og præferencer, hvorfor dette skal være i fokus.

Du kan også læse mere om...